Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/fs2/35/avotfi/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Helsingin Kirjamessut ja kirjanjulkkarit - Avot Design Oy skip to Main Content

Helsingin Kirjamessut ja kirjanjulkkarit

Tässä tunnelmakuvia tämän vuoden Helsingin Kirjamessuilta. Meillä oli suurempi osasto kuin koskaan aikaisemmin ja julkaisimme uusimman Pöyrööt-kirjan messujen ensimmäisenä päivänä. Uutta ”Oikias olemisen opas”-kirjaa myytiinkin vinot pinot messujen aikana. Erityisen tästä uutuudesta tekee se, että minun ja Artun lisäksi tätä kirjaa on ollut tekemässä myös toinen kuvittaja ja toinen käsikirjoittaja. Meillä on suuret odotukset näiden kahden uuden tekijän suhteen ja olemme onnellisia että he ovat liittyneet osaksi Pöyröö-tiimiä. Tänäkin vuonna saimme mukaan myös motivoituneita ja iloisia työntekijöitä, joille kuuluu suuri kiitos!

kirjamessut2

kirjamessut6

kirjamessut3

kirjamessut4

kirjamessut7

Kirjamessut ovat meidän yrityksen vuoden ykköstapahtuma ja joka vuosi olemme onnistuneet kasvattamaan joko kooltaan tai valikoiman suhteen omaa osastoamme. Messuilla käy paljon sarjakuvan lukijoita, jotka ovat vuosien varrella tulleet meille hyvin tutuiksi. Ihan mahtavaa, että he aina piipahtavat tapaamassa meitä ja kertomassa omat kuulumisensa. On myös hyvä saada säännöllisin väliajoin suoraa lukijapalautetta, jotta sarjakuvan on mahdollista kehittyä.

kirjamessut8

Minua ei valitettavasti näissä messukuvissa näy, koska olin kotona kovassa kuumeessa. Sairastamiseni huipentui siihen, että mursin kylkiluuni yskimällä. Ihan oikeasti. Ei voi kuin olla kiitollinen että on saanut ympärilleen näin hyvän porukan ja messut järjestyy vaikka on itse poissa pelistä. Ja kivaakin niillä taisi siellä olla. :)

 

-Liisa

 

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top