skip to Main Content

Syvämmellä Savonlinnassa – Yrittäjänaisten liittokokous 2015

Lokakuun toisena viikonloppuna pidettiin Yrittäjänaisten jokavuotinen liittokokous tällä kertaa Savonlinnassa. Näissä Yrittäjänaisten tapahtumissa on parasta se, että ne kestävät aina 2-3 päivää ja sisältävät paljon rentouttavaa ja hauskaa ohjelmaa, joka saa työkiireet ja arjen unohtumaan. On helppoa puhua naisten kanssa, jotka tietävät tarkalleen mitä yrittäjyys on, ja millaisia haasteita ja onnistumisen tunteita siihen kuuluu. Lähdin kohti Savonlinnaa lauantaiaamuna kauhean kaaoksen keskeltä. Yöunet olivat jääneet kahteen tuntiin osaksi uuden kirjan ja siitä johtuvien kiireiden vuoksi ja osittain siksi, että meidän juniori oli päättänyt valvoa ihan koko yön. Olin varma etten jaksa lähteä tutustumaan Savonlinnan historiaan muiden naisten mukana, mutta jotenkin se energisyys tempaisi mukaansa ja niin minäkin pian pyörin Olavinlinnassa ottamassa selfieitä.

Perinteiselle illalliselle menin päiväunien kautta. Ilta koostui kuulumisten vaihtamisesta, nauramisesta, tanssimisesta sekä virallisena osuutena vuoden Yrittäjänaisen palkitsemisesta. Olen sekä Kotkan että Seinäjoen paikallisyhdistysten jäsen ja tunnen kuuluvani molempiin ryhmiin yhtä paljon. Nämä yhdistykset ovat mielestäni hyvin erilaisia, mutta viihdyn molempien kaupunkien naisten seurassa paremmin kuin hyvin. Oli mahtavaa, kun kummankin kaupungin ystäväni olivat saman katon alla. Olen toki vuosien varrella tutustunut jo muidenkin kaupunkien Yrittäjänaisiin. Tiedän että forssalaiset ovat kaikista hurjimpia ja turkulaiset tulevat hyvänä kakkosena. Jaksoin juhlia puoleen yöhön, mutta jatkoille en lähtenyt. Jotenkin se oman hotellihuoneen rauha houkutteli siinä tilanteessa enemmän.

Sunnuntaina heräsin virkeänä ja odottavalla mielellä liittokokousaamuun. Jännitän jostain syystä aina kovasti hallitus- sekä puheenjohtajaehdokkaiden puolesta. Ehkä se johtuu siitä, että heillä on vain pari minuuttia aikaa kertoa itsestään ja miksi heitä pitäisi äänestää. Ehdokkaista aina näkee että he todella haluavat mukaan hallitustyöhön ja heillä on palo Yrittäjänaisten asioiden hoitoa kohtaan. Äänestyksen tuloksena saatiin osaavia naisia hallitukseen ja loistava Seija Estlander jatkaa puheenjohtajana.

Kotimatkalla suunniteltiin Kotkassa 2018 järjestettäviä Yrittäjänaispäiviä ja ideat oli lennokkaita! Seuraavaksi kokoonnutaan valtakunnallisesti ensi keväänä Helsingissä. Nähdään siellä! :)

-Liisa

 

 

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top