Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/fs2/35/avotfi/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Pohojalaasuus kuuluu kaikille -kampanja - Avot Design Oy skip to Main Content

Pohojalaasuus kuuluu kaikille -kampanja

Sateenkaaren värisillä ja salmiakkikuvion muotoisilla koruilla halutaan tuoda esiin, kuinka nykypohjalaisuus kuuluu yhdenvertaisesti kaikille pohjalaisille. Kampanjan ja korujen avulla halutaan lisätä keskustelua ja sitä kautta vähentää ennakkoluuloja vähemmistöjä kohtaan.

Idea kampanjasta lähti, kun Enni Hautamäki valmisti sateenkaaren värisiä koruja ja yhden mallin muoto oli salmiakki.

”Näin korut Ennikin sosiaalisen median kanavissa ja innostuin asiasta heti. Halusin itse käyttää koruja, joissa on arvokas sanoma. Jäin miettimään, että ehkäpä nämä korut voisivat olla osa jotakin suurempaa keskustelua pohjalaisuudesta.” Pöyrööt-sarjakuvan piirtäjä Liisa Seppälä sanoo.

Enni Hautamäki on seurannut ystäviensä kautta pohjalaisten asenteiden kehitystä.
”Paras lapsuudenystäväni oli homo. Homous oli 60-luvulla vaikea aihe ja tuntui pahalta seurata vuosikymmeniä kestänyttä kamppailua hyväksytyksi tulemiseksi. Nykytilanne on toisenlainen ja pohjalaiset suhtautuvat vähemmistöihin paljon positiivisemmin.” Enni Hautamäki kertoo.

Korujen inspiroimana ja Pride viikon innoittamana Pöyröiden Facebook- ja Instagramkanavat vaihtavat ilmeensä sateenkaaren väreihin 7.9 alkaen. Viikon aikana kannustetaan ihmisiä keskustelemaan pohjalaisuudesta ja siitä mitä pohjalaisuus merkitsee. Jokainen on tervetullut keskustelemaan sellaisena kuin on ja hyväntahtoisessa hengessä.

”Me haluamme, että jokainen voi tuntea ylpeyttä pohjalaisista juuristaan. Haluamme myös näyttää ulospäin, että me pohjalaiset toivotamme kaikki ihmiset tervetulleiksi tänne maailman keskipisteeseen. Pohojalaasuus kuuluu kaikille,” Liisa Seppälä päättää.

Lisätiedot:

Liisa Seppälä, 0503563068, liisa(at)poyroot.fi

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top