skip to Main Content

Avot piirsi Dialogiset-korttisarjan

Saimme kunnian kuvittaa Dialogiset-olotilakortit. Dialogiset tuotteiden takana on psykoterapeuttina ja työnohjaajana toimiva kasvatustieteiden maisteri Johanna Perttilä. Johanna oli kaivannut oman työnsä tueksi kattavaa korttisarjaa, mutta tarpeeksi laadukasta ja laajaa ei ollut löytynyt. Niinpä hän päätti koota korttisarjan itse. Kuvittajiksi hän pyysi meitä.

Korttisarja on laajin Pöyröiden ulkopuolinen kuvitustyö jonka olemme toteuttaneet. Kuvia tuli yhteensä yli 140 ja kortit käännettiin kaikkiaan viidelle eri kielelle. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Kuvitusjälki on raikas ja mielenkiintoinen. Se näyttää meidän toteuttamalta, sillä siinä on aavistus ”pöyröömäisyyttä”. Kuvat piirsi Pöyröitäkin piirtävä Tiia Pelkola ja itse kokosin kortit ja hoidin värityksen.

Johannan kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä ja on ollut mukava kuulla miten hyvin kortit on otettu asiakkaiden puolelta vastaan. Hienoa kun niistä on hyötyä! Kiitos vielä, että pääsimme toteuttamaan projektin. Dialogiset-kortteihin voit tutustua täällä: https://dialogis.fi/dialogiset/

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top