skip to Main Content

Let’s Cow!

Let’s Cow!

Lehmät lentää… sarjakuvaan! Pöyrööt-sarjakuva on saanut uuden, ehkä tähän saakka ihastuttavimman hahmonsa, Ophelia-vasikan!

Ophelia asuu Peräseinäjoella ja on nuoresta iästään huolimatta saanut jo valtavan määrän julkisuutta. Tästä on vastannut Ophelian omistajat Janne Kataja ja Aku Hirviniemi. Janne ja Aku ostaa päräyttivät Ophelian tammi-helmikuun vaihteessa Sarkamessuilta yhdessä meidän ystävän Sami Yli-Huumon ja Juha Viirimäen kanssa. Kun meitä sitten pyydettiin mukaan Team Opheliaan, oli aika helppo vastata KYLLÄ! Paljon ollaan erilaisia juttuja saatu sarjakuvan ympärillä tehdä, mutta koskaan aikaisemmin meillä ei ole vielä ollut omaa lehmää!

image

Sitten heti Ophelian tultua meidän elämään lehmä-aiheisia vitsejä ja juttuja alkoi pulpahdella Artun mieleen eikä mennyt kauaa, kun sain eteeni vinon pinon käsikirjoituksia. Ophelia oli hypännyt sarjakuvaan. Ja kuka muukaan on parempi ja vastuullisempi vasikan hoitaja kuin Make Yli-Sakia. Ilkan, Pohjalaisen ja Maaseudun Tulevaisuuden lukijat ovat päässeet jo tutustumaan Opheliaan sarjakuvasivulla. Tarinassa Aku ja Janne kadottavat Ophelian, mutta onneksi Make löytää sen ja alkaa huolehtimaan siitä. Jossain vaiheessa Make joutuu palauttamaan vasikan takaisin oikeille omistajilleen ja uskon, että se tulee olemaan tälle uuden sukupolven cowboylle kova paikka. Mutta sitä ennen Pöyröön kylällä ehtii sattua ja tapahtua kaikenlaista hienoa, tai siis hiehoa.

image

Ophelian omat fanisivut löydät Facebookista:https://www.facebook.com/pages/Ophelia/269368393236724?fref=ts

Terkuin,
Liisa

Back To Top