skip to Main Content

Toyota Nostalgia onnistui historiallisen hyvin!

Seinäjoki Areenassa oli sunnuntaina 15.6 nostalginen tunnelma, kun Areena oli täynnä toinen toistaan huikeampia Toyotan autoja vuosien varrelta! Näyttelyn ehdoton tähti oli Toyota 2000GT, minkä kanssa meidän Pöyrööt-autokin pääsi kaverikuvaan. Meidän osalta tapahtumassa riitti hommaa laajalla rintamalla, joista voit lukea rullailemalla tätä postausta alaspäin.

Pöyrööt_auto_Toyota_nostalgia

Nostalgia_sarjis2014

Ennakkoon teimme tapahtumaan markkinointisarjakuvan lisäksi komiat puskuritarrat, joita jaettiin tapahtumassa sadalle nopeimmalle. Tarrat osoittautuikin suosituksi lahjaksi ja sen avulla saatiin ihmisiä saapumaan mukavasti paikalle. Ja oli tietysti mukava ilahduttaa kävijöitä meidän tuotteella ja tulipa siinä kuultua muutama tarina kävijöiden ajotottumuksistakin – lähinnä painavasta kaasujalasta.

Puskuritarra_mainos

Meillä oli tapahtumassa myös oma osasto, jossa oli myynnissä uusia tuotteitamme ja tässäkin tapahtumassa oli mukavaa saada palautetta suoraan lukijoilta niin tuotteista, kuin sarjakuvistakin. Sain taas muutaman hyvän idean sarjisten aiheiksi tapahtumassa vierailleiden Pöyrööt-lukijoiden toimesta ja on hyvinkin mahdollista, että ne päätyvät jossain vaiheessa lehtien sivuille.

Esiinnyimme tapahtuman päälavalla myös pari kertaa ja Liisa piirsi livenä sarjakuvia. Tuttuun tapaan kynän jäljen heijastuessa videotykin avulla valkokankaalle kerroin omasta roolistani, eli käsikirjoitusten tekemisestä, sekä siitä miten meidän Pöyrööt-sarjakuva sai aikoinaan alkunsa.

DSC_6321-001

Tällä kertaa tapahtumassa oli meikäläiselle järjestetty vähän isompi pala kakkua, kun koko tapahtuman juontaminen oli minun hommana. Juonnot ja erityisesti haastattelut oli yllättävänkin hauskaa ja kaikki meni jopa paremmin, kuin olisin arvannut. Juontaminen oli itseasiassa älyttömän mielenkiinoista hommaa ja lopulta se ison tuntuinen pala olikin ehkä pikemmin ihan piece of cake! :)

WP_20140615_003

Kiitokset vielä järjestäneelle taholle Liisan, minun ja tietysti myös Pöyröön Jussin puolesta! Meillä oli hauskaa!

Arttu_ja_jussi_pöyröö_selfie

-Arttu

Back To Top