skip to Main Content

Tiedote: Miljoonääriksi 500 päivässä -projektista kirja

Miljoonääriksi 500 päivässä -projektista kirja

Yrittäjä, juontaja Lauri Salovaara on aloittanut projektin, jossa hän aikoo kerätä miljoona euroa ennen kuin täyttää 40 vuotta 9.7.2018. Aikaa on 500 päivää. Salovaara lähtee liikkeelle ilman taloudellista pääomaa. Hän tarjoaa osaamistaan ja olemassa olevaa verkostoaan potentiaalisille kasvuyrityksille yrityksen osakkuutta vastaan. Projektissa jäljellä olevaa aikaa ja tilin saldoa voi seurata reaaliajassa osoitteessa www.1000000.fi

”Onhan tämä ollut hurja startti. Tabu nimeltä raha on poikinut paljon keskustelua monissa eri foorumeissa. Ja mikä on mieltä ylentävää, on se että ylivoimainen enemmistö kommenteista on positiivista. Yhteistyöehdotuksia projektin tiimoilta on nyt jo yli 200 ja ensimmäisiä neuvotteluita on käyty niin kotimaahan kuin Yhdysvaltoihinkin”, Lauri Salovaara toteaa. Salovaaralla on apuna neljä mentoria, jotka antavat omaan kokemukseensa pohjautuvia näkemyksiä miten taloudellinen menestys voidaan saavuttaa. Kirjassa tullaan esittämään kaikki se tietotaito mikä matkan varrella on Salovaaran käytettävissä ja minkä hän projektin aikana oppii.

Kirjan kirjoittaa toimittajataustainen Juha Virranniemi. ”Laurin matka miljonääriksi on julkinen ja takuulla käänteitä täynnä – ehdottomasti tallentamisen arvoinen. Kirja tuo yhteen aineksia, joista tulee olemaan suoraa hyötyä monelle unelmaansa tavoittelevalle”, sanoo Virranniemi.

Kirjan kustantajana toimii Avot Kustannus. Kirja julkaistaan vuonna 2018 ja tavoitteena on kääntää se myös ainakin englanniksi.
”Miljonääriksi 500 päivässä -projekti ja Salovaaran avoimuus sen toteuttamisesta herätti heti meidän mielenkiinnon. Unelma rikastumisesta on kansakunnan yhteinen. Vihdoinkin joku lähtee kokeilemaan unelman saavuttamista ja on valmis jakamaan tietotaitonsa myös muille”, kirjan kustantaja Arttu Seppälä Avot Kustannuksesta sanoo.

Lisätietoja:
Lauri Salovaara: 040 5268205 lauri@laurisalovaara.com
Arttu Seppälä: 045 8833113 avot@avot.fi
Juha Virranniemi: 0500 791 614 virtaako@gmail.com

 

Artikkelin kuva: Petri Aho

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top