skip to Main Content

Kirjanjulkkarit!

Kirjanjulkkarit Okrassa 2.7.2014

Kuten jo tiedättekin, olemme saaneet Pöyrööt-hahmojen joukkoon seikkailemaan Aku Hirviniemen ja Janne Katajan Ophelia-lehmän.

image

Ophelia on ammunut jo useiden lehtien sivuilla kevään ja kesän mittaan. Itseasiassa lehmä-aiheisia sarjakuvia on syntynyt niin suuri määrä, että päätettiin julkaista meidän neljäs albumi kokonaan Ophelia-aiheisena. Kirjassa Ophelia on karannut Akulta ja Jannelta ja päätynyt Pöyröön kylälle Make Yli-Sakian hoiviin. Loppukesästä Makelle selviää ketkä lehmän oikeat omistajat ovat ja Make joutuu palauttamaan sen takaisin. Kirjanjulkkarit vietettiin teeman mukaisesti Okra-maatalousnäyttelyn avajaispäivänä 2.7 Oripäässä .Tunnelma oli hyvä ja ihmisiä oli paikalla paljon. Aku ja Janne signeerasivat kirjoja Valion osastolla ja samassa yhteydessä esiteltiin myös uudet Ophelia fanipaidat.

 

Ja tietysti myös itse Ophelia oli paikalla ihmisten siliteltävänä. Vaikka olenkin vähän puolueellinen, niin Ophelia oli kyllä paikan kaunein hieho ja sillä on myös loistava luonne.

image

Seuraavat viikot meillä meneekin sitten kirjoja postittaessa, kun uudet kirjat lähetetään kirjakauppoihin ja marketteihin ympäri Suomen. Uusia huimia suunnitelmia on myös tiedossa, joten olkaahan kuulolla! ;)

Voitte myös käydä kuuntelemassa, mitä Arttu kertoi uudesta kirjasta Radio Novan haastattelussa: www.radionova.fi/ajankohtaista/uutiset/Mita-yhteista-on-Aku-Hirviniemella–Janne-Katajalla-ja-Poyroot-sarjakuvalla–31536.html

Ja kirjaahan voi tilata osoitteesta: www.pöyrööt.fi/kauppa

-Liisa

Back To Top