skip to Main Content

Ilkassa juttu meistä 7.10

Annettiin haastattelu Ilkkaan muutamia viikkoja sitten ja tänään juttu julkaistiin Ilkan 110-vuotisjuhlalehden yrittäjäliitteessä. Lehti oli täynnä erilaisia yrittäjyystarinoita ja oli hienoa olla mukana! Ilkkahan on julkaissut Pöyröitä jo ihan sarjakuvan alkumetreiltä alkaen ja on isolta osin syynä meidän menestykseen. Koko juttu on luettavissa Ilkan tilaajille sekä paperilehdestä, että digilehdestä.

Kuten kuvasta näkyy, meille on tulossa uusi perheenjäsen jo ensi kuussa. Olenkin aloittanut jo äitiysloman. Samoin kuin edellisellä kerralla, tälläkin kerralla sillä on hyvin vähän vaikutusta meidän yritystoimintaan. Pöyröiden toinen piirtäjä Tiia Pelkola on tehnyt lähes kaikki päivittäissarjakuvat jo parin vuoden ajan ja jatkaa edelleen. Arttu tietysti käsikirjoittaa ja hoitaa myyntiä vanhaan malliin. Itse otan kyllä vastaan työprojekteja ja teen satunnaisia työpäiviä pitkin äitiyslomaa. Ei sitä kokonaan malta jättäytyä näin kivasta työstä pois.  :)

Kuulumisia voisi muutenkin vähän päivittää ja kertoa että ollaan matkalla tekemään uutta myyntiennätystä Pohojammaalta kotoosin-kirjan kanssa. Arttu pisti myynnin suhteen tuulemaan ja kirjasta otettiin jo uusi painos, joka on painotalolla parhaillaan työn alla. Kirjaa on myyty jo 3500 kappaletta neljän kuukauden aikana ja joulumyynti on vasta tulossa. Myyntimäärät ovat tietysti taloudellisesti tärkeää seurattavaa, mutta niistä voi arvioida myös kirjan sisällön onnistumista. Ne kirjat, jotka ovat omasta mielestämme onnistuneet parhaiten, myyvät eniten.

Ennen synnytystä tässä onkin vielä toinenkin ponnistus edessä, kun Helsingin Kirjamessut koittaa 27.-30.10. Arttu hoitaa messut muutaman työntekijän kanssa, mutta olen itsekin paikalla signeeraamassa kirjoja ainakin yhtenä päivänä. Toivottavasti useampana. Tulkaa siis moikkaamaan meitä osastolle 7 c 38.

Tiesithän muuten että kirjoitan myös henkilökohtaista blogia osoitteessa: www.liisaseppala.fi. Siellä käsitellään meidän henkilökohtaisen elämän lisäksi myös paljon yritykseen ja itse sarjakuvaan liittyviä asioita.

-Liisa

 

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top