skip to Main Content

Uuden Anvia-liikkeen avajaiset Seinäjoella 8.8.2014

Seinäjoen Epstorilla vietettiin Anvian uuden myymälän avajaisia ja kokeilimme siellä ensimmäistä kertaa uudenlaista Pöyrööt-livepiirustusnäytöstä. Liisa piirsi päivän aikana liikkeessä vierailleita asiakkaita, sekä Anvian henkilökuntaa ja asetteli heistä tehdyt karikatyyrihahmot iloiseen yhteispotrettiin. Kuvan piirtäminen heijastettiin videotykillä valkokankaalle, josta sen valmistumista pystyi seuraamaan sitä mukaan kun kuva syntyi. Keksimme kuvaan tietysti myös päivän aiheeseen sopivan vitsin sarjakuvamme päähenkilön, eli Jussi Pöyröön puhekuplaan.Anvia_piirros

Anvian uudessa liikkeessä vieraili myös Zürichin EM-kisoihin valmistautuva Tero Pitkämäki. Tero pääsi tietysti myös Liisan piirtämään kuvaan ja samalla  kyselin Teron tunnelmia näin EM-kisojen kynnyksellä.

”Kunto on yhtä kova kuin viime vuonna”, -Tero Pitkämäki

Tero kertoi valmistautumisen sujuneen hyvin ja suuntaavansa maanantaina Lakeuksilta kohti Zürichiä kultamitalinkiilto silmissään. Kovin viimeistelytreeni oli jo alla ja viimeisen viikon ohjelmaan kuuluu enää terävimmän kuntohuipun saavuttaminen. Tero vaikutti haastattelussa hyvin rauhalliselta ja itsevarmalta, mutta totesi toki arvokisojen tuovan muita kilpailuja suuremman latauksen.

Tero kertoi myös elämästään keihäspaikan ulkopuolella ja totesi, että hän on saanut paljon positiivisia asioita perheeseen syntyneen pienen pojan myötä ja lisäksi hän on myös mukana uuden Seinäjoelle avatun Duudsonit Activity Parkin toiminnassa.

Kiitokset vielä Anvian-väelle ja kaikille Anvian uudessa liikkeessä vierailleille mukavasta päivästä! Ja toivotaan, että Teron keihäs lentää sunnuntain finaalissa komiammin kuin muilla!

-Arttu

Back To Top