skip to Main Content
+358 45 88 33 113 avot@avot.fi Linkit: | Pöyrööt.fi | liisaseppala.fi |

Tiäsikkö notta soot PARAS! -luento

Tiedätkö mikä erottaa pohjalaiset muista? Se on asenne. Pohjalaisilla on loputon itseluottamus ja arvostus omaa itseä kohtaan. Pohjalainen on rohkea ja päättäväinen. Me Pöyrööt-sarjakuvan tekijät olemme sitä mieltä, että jokainen kaipaa ripauksen pohjalaista asennetta.

Kierrämme puhumassa oman osaamisen arvostamisesta ja itseluottamuksen kasvattamisesta. Käytämme hyödyksi sarjakuvan voimaa ja maustamme puheemme huumorilla. Luentomme nimi on ”Tiäsikkö notta soot PARAS?” ja se on koottu innostavaksi, positiiviseksi ja huumoria pursuavaksi. Meille tärkeää on, että kuulijat saavat puheenvuorosta uutta ajatusta omaan toimintaansa ja turha itsensä vähätteleminen kaikkoaa ammattiylpeyden tieltä.

Puheenvuoromme hinta on 800€ + alv + matka- ja mahdolliset majoituskulut. Puheenvuoron kesto on räätälöitävissä. Tapahtumista, joissa olemme puhumassa, laitamme mielellämme mainoksen Pöyrööt-somesivuille, joissa on yhteensä noin 15 000 seuraajaa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse liisa@poyroot.fi tai arttu@poyroot.fi tai puhelimitse 045 8833113.

Nimi (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Asiani koskee

Viesti

Back To Top