Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/fs2/35/avotfi/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Piirustusnäytös ja luennot - Avot Design Oy skip to Main Content

Piirustusnäytös ja luennot

PIIRUSTUSNÄYTÖKSET

Sinulla on tapahtuma? Me tulemme sinne piirtämään. Kuvitetaan yhdessä vieraidesi kanssa esimerkiksi unelmien työkaveri, maailman paras osaaja tai tulevaisuuden työntekijä. Arttu haastattelee, katsojat ideoivat, Liisa piirtää ja hahmo valmistuu livenä suurelle screenille. Tosi vaikuttavaa ja tosi hauskaa!

HINTA: 1500€/ n. 30-45min +alv10%  + matka- ja mahdolliset majoituskulut.

LUENNOT

Tiedätkö mikä erottaa pohjalaiset muista? Se on asenne. Pohjalaisilla on loputon itseluottamus ja arvostus omaa itseä kohtaan. Pohjalainen on rohkea ja päättäväinen. Me Pöyrööt-sarjakuvan tekijät olemme sitä mieltä, että jokainen kaipaa ripauksen pohjalaista asennetta.

Kierrämme puhumassa oman osaamisen arvostamisesta ja itseluottamuksen kasvattamisesta. Käytämme hyödyksi sarjakuvan voimaa ja maustamme puheemme huumorilla.

”Pohojalaasuuren peruskurssi” opettaa pohjalaisen asenteen salat. Piristävä ja Pöyrööt-sarjakuvilla höystetty ”luento”, sopii hyvin kaikkiin tapahtumiin piristämään seminaaria, yritystilaisuutta tai tyhy-päivää. Se sopii hyvin pohjalaisille, mutta etenkin heille jotka haluaisivat olla!

”Tiäsikkö notta soot PARAS?”-luentomme on koottu innostavaksi, positiiviseksi ja huumoria pursuavaksi. Meille tärkeää on, että kuulijat saavat puheenvuorosta uutta ajatusta omaan toimintaansa ja turha itsensä vähätteleminen kaikkoaa ammattiylpeyden tieltä.

HINTA 900€/ n. 45min +alv10%  + matka- ja mahdolliset majoituskulut.

Puheenvuoron kesto on räätälöitävissä. Tapahtumista, joissa olemme puhumassa, laitamme mielellämme mainoksen Pöyrööt-somesivuille, joissa on yhteensä lähes 20 000 seuraajaa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse liisa@poyroot.fi tai arttu@poyroot.fi tai puhelimitse 045 8833113.

Hyvä Sauma -seminaari 8.5.-19, Kuusankoskitalo

”Saimme iloksemme kuulla Pöyrööt-kasvutarinan osana järjestömme juhlaseminaaria. Yleisömme oli todella vaikuttunut siitä omistautuneesta ja positiivisella tavalla röyhkeästä otteesta, jolla Seppälät ovat menestyskulkuaan luoneet.
Arttu Seppälä oli puheenvuorossaan innostava, hauska ja sopivasti herättelevä. Eräskin sidosryhmän edustaja kiitteli kovasti, että olimme löytäneet mainion nuoren yrittäjän puhujaksi ja vielä näin harvinaiselta toimialalta. Artun esitys loi kuulijaan uskoa, että ”Kyllähän mekin pystytään!”  -Minna Ollikainen, Kymen Yrittäjät

  Nimi (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Minua kiinnostaa:

  Viesti

  Back To Top