skip to Main Content

Unohtumaton taidetyöpaja Seinäjoella!

Etsitkö hauskaa ja luovaa tekemistä kaveriporukalle tai työyhteisöllesi työhyvinvoinnin edistämiseksi? Liisa Seppälän pitämä taidetyöpaja tarjoaa loistavan tilaisuuden yhdistää luovuus, rentoutuminen ja hauska yhdessä tekeminen. Se sopii erinomaisesti tyky-päiviin tai tyhy-päiviin sekä ohjelmaksi esimerkiksi polttareihin tai pikkujouluihin.  Ryhmän koko voi olla pienestä viiden henkilön ryhmästä jopa isoon sadan henkilön ryhmään.

Miksi valita taidemaalaustyöpaja tyky-päivän ohjelmanumeroksi?

Taidemaalaustyöpaja on suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin taiteilijoille, ja sen tavoitteena on innostaa osallistujat ilmaisemaan itseään taiteen kautta rennossa ja kannustavassa ympäristössä. Tässä taidetyöpajassa ei tarvita aiempaa maalauskokemusta – kaikki tarpeellinen tarvikkeista ohjaukseen on valmiina. Liisa on apuna ryhmän jokaisen luovan prosessin vaiheessa aina aloitusvaiheesta ja värien valinnasta loppusigneeraukseen saakka. Tärkeintä on yhdistää luovuus, hauskanpito ja tiimityöskentely inspiroivaksi kokemukseksi, joka vahvistaa ryhmähenkeä. Ohjatun työpajan aikana opitaan uusia tekniikoita, ja samalla syntyy ainutlaatuisia taideteoksia, jotka osallistujat saavat muistoksi päivästään.

Taidetyöpaja teille sopivassa paikassa ja ryhmänne tarpeidenne mukaan!

Taidemaalaustyöpaja on joustavasti räätälöitävissä ryhmän tarpeiden mukaan. Tarvittaessa tarjolla on myös mahdollisuus nauttia virvokkeista ja pikkupurtavasta työpajan aikana, jolloin osallistujat voivat rentoutua ja nauttia täysin luovasta kokemuksesta. Seinäjoen upea tilat yhteistyöravintoloissamme, sauna-/kokoustiloissa, tai Liisan omalla ateljeella Piirillä, luovat täydelliset puitteet luovalle päivälle yhdessä ystävien tai työkavereiden kanssa.

Tule kokemaan iloinen ja elämyksellinen päivä taidemaalaustyöpajassa Seinäjoella! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma juuri teidän porukallenne.

Yhteydenottolomake

  *Tähdellä merkityt kohdat vaaditaan

  Valitse vaihtoehto*

  *Meillä on jo tila*Tarvitsemme myös tilan

  Osallistujien määrä*
  5-9hlöä (49€+alv24%)
  10-19hlöä (45€+alv24%)
  20 tai useampi (39€+alv24%)

  Paikka ja aika*:

  Lisätiedot:

  Tutustu myös Livehahmo-showhun sekä Pohjalaisluentoihin!

  Back To Top