skip to Main Content

Avot Kustannus

Yrityksemme Avot design Oy toimii kustannusyhtiönä Pöyrööt-sarjakuvan kirjoille sekä muille Pöyrööt-paperituotteille. Tuotteidemme laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme tarjota sarjakuvanlukijoille aina laadukkaan ja pitkäikäisen kirjan, joka kestää usemmankin lukukokemuksen. Olemme kustantaneet Pöyrööt – Tuloo, Pöyrööt – Rakkautta kärestä pitäen, Pöyrööt – Yritystä meillä piisaa, Pöyrööt – Ophelia sekä Pöyrööt – Oikias olemisen opas sarjakuva-albumit. Kirjat ovat saatavana Pöyrööt-verkkokaupasta, suurimmasta osasta Etelä-Pohjanmaan alueen marketeista sekä hyvin varustetuista kirjakaupoista ympäri Suomen.

Mainossarjakuvat

Olemme luoneet monta mainossarjakuvaa ja -hahmoa erilaisiin kampanjoihin, julkaisuihin ja sosoiaaliseen mediaan.

Sarjakuva toimii markkinoinnissa loistavasti ja se taipuu moneen. Voimme luoda teille oman hahmon tai hyödyntää Pöyrööt-brändiämme.

Luennot ja piirustusnäytökset

Olemme esiintyneet useissa yrittäjyyskasvatustapahtumissa ja yrittäjyys-seminaareissa kertomassa näkemyksiämme yrittäjyydestä ja siitä millaista on työskennellä yrittäjänä luovalla-alalla. Järjestämme myös sarjakuvan piirustusnäytöksiä, joissa toteutamme tapahtuman teemaan sopivia sarjakuvia ja ne heijastetaan samanaikaisesti videotykillä valkokankaalle.

Sarjakuvat lehtiin

Teemme Pöyrööt-sarjakuvaa, jota julkaistaan mm. Maaseudun Tulevaisuudessa, Ilkassa, Pohjalaisessa sekä Pohjalaisessa Yrittäjässä. Marraskuussa 2013 Pöyrööt valittiin Ilta-Sanomien kuukauden kotimaiseksi sarjakuvaksi. Sarjakuvasta on tehty viisi kirjaa sekä lukuisia oheistuotteita, kuten T-paitoja, sukkia, yöpukuja, leipää, korppuja ja viiniä.

Voit myös tutustua Pöyrööt-sarjakuvan omiin nettisivuihin: www.pöyrööt.fi

Back To Top