skip to Main Content

Liisa Seppälä

Liisa Seppälä on Pöyrööt-sarjakuvan kuvittaja, Avot design Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja.

Kotkassa syntynyt Liisa aloitti yrittäjänä vuonna 2008, ollessaan 22-vuotias. Liisa on ensimmäinen sarjakuvapiirtäjä, joka on palkittu Suomen Yrittäjänaisten nuorelle yrittäjälle annettavalla Kultainen Oras -yrittäjyyspalkinnolla.

Liisa Seppälä on sarjakuva-alan yrittäjä, jonka luomaa Pöyrööt-sarjakuvaa voi lukea useista sanomalehdistä ja sarjakuvakirjoista. Liisa on ammatiltaan piirtäjä ja työskentelee yhdessä aviomiehensä sarjakuvakäsikirjoittaja Arttu Seppälän kanssa.

Liisa aloitti yrittäjänä jo 22-vuotiaana ja on vuosien varrella kasvattanut Pöyrööt-sarjakuvansa tunnetuksi brändiksi, joka nyt suuntaa ulkomaille. Hänet on palkittu nuorelle naisyrittäjälle jaettavalla Yrittäjänaisten Kultainen Oras-palkinnolla. Tällä hetkellä hän toimii Kotkan Seudun Yrittäjänaisten puheenjohtajana.

Liisan puheenvuorossa korostuu sinnikkyyden ja periksiantamattomuuden merkitys jos haluaa saavuttaa tavoitteensa. Hän puhuu mielellään nuorille ja haluaa omalla esimerkillään saada nuoret uskomaan omiin mahdollisuuksiinsa. Liisa suhtautuu intohimoisesti yrittäjyyteen ja haluaa sytyttää saman palon myös kuulijoihinsa. Liisa on kiertänyt paljon puhumassa erilaisissa yrittäjyyskasvatustapahtumissa, mutta haluaa innostaa myös kokeneempia yrittäjiä. Hänen mielestään on tärkeää pystyä säilyttämään yrittäjyyden alkuinnostus myös kun työvuosia karttuu.

Liisa ja Arttu pitävät yhdessä myös live-piirustusnäytöksiä, joissa Arttu käsikirjoittaa annetusta aiheesta puheenvuoron aikana sarjakuvan, jonka Liisa piirtää. Piirtämistä voi seurata valkokankaalle heijastettuna sitä mukaa kun kuva valmistuu.

Puhujakeikan hinnat:

  • Liisa yksin 900€
  • Arttu yksin 900€
  • Liisa ja Arttu yhdessä 1200€
  • Liisa, Arttu ja Jussi Pöyröö -maskotti 1500€

Puheenvuoron kesto 30-60min.

Esityksissä alv-kanta on 0%.

Hintoihin lisätään matka- ja mahdolliset majoituskulut.

Arttu Seppälä

Arttu Seppälä on Pöyrööt-sarjakuvan käsikirjoittaja ja Avot design Oy:n toinen yrittäjä.

Arttu on kasvanut lapsuutensa Etelä-Pohjanmaalla. Tarkemmin sanottuna vanhassa meijerissä Lapuan Tiistenjoella. Käsikirjoittamisen lisäksi Artun sydäntä lähellä on myös jalkapallo, jota hän on pelannut juniorimaajoukkueessa sekä pääsarjatasolla, saavuttaen urallaan muun muassa Suomen mestaruuden.

Arttu on kirjailija ja yrittäjä sekä entinen ammattijalkapalloilija. Arttu on luonut Pöyrööt-sarjakuvabrändin yhdessä vaimonsa Liisa Seppälän kanssa. Arttu on kirjoittanut jo kuusi sarjakuvakirjaa ja sanomalehdissä hänen kirjoittamiaan sarjakuvia on julkaistu jo yli 2000 kertaa.

Arttu puhuu mielellään siitä, kuinka päättäväisyydellä ja uusilla ideoilla unelmien työ on mahdollista luoda yrittäjyyden avulla tyhjästä. Hän halusi tehdä sarjakuvaa työkseen ja saavutti tavoitteensa yrittäjyyden avulla. Nuorena ilman pääomaa aloitettu yritys on kasvanut vuosi vuodelta ja suuntaa nyt ulkomaiden markkinoille. Arttu on kunnianhimoinen, mutta aitona maalaispoikana osaa pitää jalat maassa samalla, kun hän pohjalaisella itseluottamuksellaan kurkottaa korkealle kohti menestystä. Hänelle on tärkeää inspiroida ihmisiä jotka haluavat saavuttaa unelmansa. Intohimona hänellä on tuoda yrittäjyyteen uusia näkökulmia ja innostusta, oli kuulija sitten opiskelija tai kokeneempi yrittäjä.

Arttu on puhujana hauska ja maustaa inspiroivan puheensa huumorilla. Hän näyttää mielellään puheensa tueksi asiaan sopivia sarjakuvia ja joskus hänellä on mukanaan myös maskottipukuinen sarjakuvansa päähenkilö Jussi Pöyröö. Liisa ja Arttu pitävät yhdessä myös live-piirustusnäytöksiä, joissa Arttu käsikirjoittaa annetusta aiheesta puheenvuoron aikana sarjakuvan, jonka Liisa piirtää. Piirtämistä voi seurata valkokankaalle heijastettuna sitä mukaa kun kuva valmistuu.

Puhujakeikan hinnat:

  • Arttu yksin 900€
  • Liisa yksin 900€
  • Arttu ja Liisa yhdessä 1200€
  • Arttu, Liisa ja Jussi Pöyröö -maskotti 1500€

Puheenvuoron kesto 30-60min asiakkaan toiveiden mukaan.

Esityksissä alv-kanta on 0%.

Hintoihin lisätään matka- ja mahdolliset majoituskulut.

Kysy meiltä sarjakuvista tai tilaa meidät keikalle yhteydenottolomakkeella:

Nimi (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Asiani koskee

Viesti

Yrityksemme tiedot

Avot Design Oy

Huvipurrentie 7 a 4, 48210 Kotka
Puhelin: 045 8833113
E-mail: avot@avot.fi
Y-tunnus: 2474481-3

Back To Top